Friday, January 9, 2009

"Farmor, pappa är på TV"


Does McDonald's let children eat for free? As far as I know they don't even allow you to charge a meal. Not even in an emergency. At least Steamboat Springs School District allows parents to charge two lunches. Also worth to mention is that parents that qualify can sign up for free or reduced lunches.

3 comments:

anna i CO said...

Hej! Åh, vad kul att höra från en svensk! Ska tydligen finnas massor av skandinaver i krokarna. Har inte hittat dem än bara. Jag flyttade hit i oktober och väntar fortfarande på att alla papper ska gå igenom. Hur gick den processen för dig? Vad jobbar du med? Förlåt om jag är för nyfiken.
//Anna.

anna i CO said...

Åh, jag skriver gärna tillbaka! Min desperate housewife livsstil just nu gör att jag har väldigt mycket tid över till annat!
Har varit här sedan 22 oktober och trodde aldrig att det skulle ta så här lång tid.. men men det är bara att gilla läget.
Själv är jag utbildad lärare, så det blir ju ytterligare en sak att ta tag i när jag väl får börja jobba. att skicka in mitt examensbevis och få det utvärderat.
Ska läsa engelska på cmc i Dillon. Gick in och gjorde ett test så att jag skulle kunna gå rätt kurs, så jag hoppas att det ska bli bra!
Träffade min man när vi båda jobbade i Norge (han är halvnorsk). Och nu sitter man här!
Steamboat verkar vara en fantastisk skidort. Måste utforskas någon gång!

Sus said...

Hej hopp! Nu kan ni kolla in resereportage på min sida ;-) Massa bilder!
Puss & kram!
/Systra